Égi útjelzők

Égi sugallat

 

 

Az ember gyakran elgondolkodik, csak úgy semmi konkrétum nélkül, célja nincs. Ezekben a csendes perceinkben gyakran eljutunk filozófiai magasságokba. Itt aztán kérdéseket teszünk fel magunknak az élet nagy kérdéseit boncolgatjuk, és még odáig is eljutunk, hogy meg is válaszoljuk ezeket a kérdéseket. Talán ez egy útkeresés, önmagunk megtalálása utáni vágy „hajszol” bennünket.

 

Mi hoz a holnap?

 

Vajon jó úton vagyunk?

 

Megtaláljuk szerelmünket, párunkat?

 

Egészségesek maradunk vagy betegek leszünk?

 

Lesz pénzünk, létbiztonságunk, munkahelyünk?

 

Azok a dolgok amik velünk történnek miért pont úgy?

 

Megannyi kérdés. Sokféle tudomásul vétel, viszonyulás, lehetséges ezekhez a kérdésekhez lázadás vagy belenyugvás a sorsba. De a küzdeni tudás és esetleg lázadás és a szeretet is a lélek fegyvere.

A nehézséget az okozza, hogy annyi az útelágazás hogy sokszor tanácstalanok vagyunk merre is induljunk egyáltalán? Életünk annyira bonyolulttá vált, hogy ember legyen a talpán, aki mindig minden helyzetben a jó megoldást választja. Inkább hajlamosabbak vagyunk összezavarodni és tévutakra tévedni, sőt előszeretettel választunk ránknézve rossz döntést, természetesen akkor az a jobb megoldásnak, választásnak tűnik, csak később csalódunk.

Hogyan tudnánk egy optimálisabb simább területre irányítani lelkünk „lépteit?” Ebhez tulajdonképpen nem kell mást tenni, mint nyitott szemmel járni. Miről is van szó?

 

Az életünkben felbukkanó dolgok, szituációk, személyek történések nem véletlenek, mindig minden esetben mi generáljuk őket. Ez sok esetben egész tudattalan mégis így van. A dolgokba tudati energiát integrálunk, mintegy feladjuk a csomagot, amit később természetesen az élet ilyen-olyan megnyilvánulásában visszakapjuk.

Azonban bármi ér bennünket vannak előjelek, figyelmeztetések. Amikor a jelzéseket kapunk a teremtőtől, a lélektől személyes intuíciónként: Ember merre mész? Mit csinálsz?- fordulj vissza ez nem a te utad! Ezek az úgynevezett égi út jelzőtáblák, ugye ismerős: Behajtani tilos, egyirányú utca, rossz útviszonyok, stb-stb.

 

Miként kaphatunk figyelmeztetéseket, amire érdemes oda figyelni?

 

 1. Például álmunkban: Azt álmodtuk, hogy......

 2. Egy erős megérzés gyanú, amely ismétlődik és erősödik.

 3. Ismétlődő életszituációk.

 4. Balesetek.

 5. Tarot kártya vagy más jós technikák alkalmazása és a meditáció.

 6. Hirtelen találkozások, amikor valaki szinte a semmiből kerül elő a múltunkból esetleg új ismeretség és        valami olyant mond, ami megoldás egy problémánkra csak eddig nem láttuk.

  7. Személyes őrzőangyalunk jelenlétének „érzése” és az ő sugallata. Ez egy semmivel össze nem           hasonlítható jó érzés mással aligha összetéveszthető.

 

Nem szabad az ilyen különleges dolgok mellett kézlegyintéssel elmenni ezek mind értünk vannak, nekünk szólnak, üzennek, mert az erők Isten szüntelenül munkálkodik értünk és a világért.