Az éjszaka "árnyai"

 

Bevezetés: Sokat gondolkodtam, hogy egy ilyen oldalon mint az enyém szabad e, kell e egy az életemben  zajló sajátos titokzatos furcsa jelenségről írnom? A  történés pontos miben létét talán ma sem ismerem teljes egészében, de a tények, amelyek velem megtörténtek indokolják és nyomatékot adnak abbeli meggyőződésemnek, hogy esetem talán nem egyedi és  hogy mások is találkoztak az éjszaka „árnyaival" és ők is válaszokat keresnek mint én.... Talán az árny kifejezés nem is illik ide mindenesetre akik, amik kilétét és pontos szándékaikat ma még homály fedi ők nem szellemek és nem is humaoidok valami egészen mások.....

 

Amikor ez  furcsa találkozás először megtörtént velem azokban a napokban egy sajátos körülménynek köszönhetően távol volt tőlem a párom....A kérdéses estén is nyugodtan hajtottam álomra a fejem, bár sok érzés kavargott bennem. Mint bármikor máskor is, ahogy ezt már jól megszoktam lepergettem magam előtt az elmúlt napot és mindent rendben találtam, így lassan elnyomott az álom.

Hirtelen ébredtem fel. A mai napig tisztán emlékszem arra az érzésre, nagyon éber voltam érzékeim mintha kifinomultak volna. A csendes éjszaka „megelevenedett,” szemem éles pengeként hatolt a sötétbe. S lassan, nagyon lassan valami irracionális szokatlan és nyomasztó telepedett a szobára. Nem tudtam mi ez, fel akartam kelni és inni egy pohár vizet egyáltalán valami világost, kijózanítót csinálni, villanyt kapcsolni, magamhoz térni. Ekkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy nem tudok megmozdulni. Minden akaraterőmet latba vetettem, hogy megmozgassam tagjaimat, de ez semmilyen módon nem sikerült, egyedül a fejemet tudtam mozdítani pillantásom a videó órájára esett pontosan éjjel 1 órát mutatott. Aztán elkezdődött valami furcsa, érthetetlen jelenség....fekvő állapotomban a fejem tetejénél határozott semmihez nem hasonlítható idegen jelenlétet éreztem. Tudtam van ott, valami valaki. Arra gondoltam talán egy szellem unatkozik és „kinézett” magának. De ez a valami nem szellem volt, sokkal mélyebb, meghatározhatatlan valami. Az a jelenlét akkor és ott semmihez nem hasonlítható volt egyszerűen nyitott könyv voltam annak az erőnek, mindent tudott rólam. Olvasott bennem, érezte, hogy a végtelenségig félek tőle. Talán ezért is valamiféle hang nélküli kommunikáció kezdődött köztünk, aminek először egyetlen mondanivalója volt, csupán, ami így szólt: Nem kell ennyire félni. Azt is éreztem, hogy tudatomba sokféle információ érkezik, amelyeket rejtjeles kódpáncélok védenek. Aztán „elaludtam” vagy mi. Következő emlékem hogy nyitott szemmel nézem a plafont, majd pillantásom ismét az órára esett fél 3 volt. Megpróbáltam megmozdulni... sikerült ezzel párhuzamosan furcsa életemben addig soha nem hallott hangot halottam. Ami nem volt hasonlatos semmihez, amit eddig ismertem, ha mégis be akarnám azonosítani vagy hasonlítani valamihez nem sikerülne, nem találnék hozzá hasonlót. Aztán minden elcsendesedett és elmúlt a „lidérc”. Sok idő kellett hozzá, míg végre „feleszméltem” és felültem. Ültem az ágyam szélén talán órákig is és semmit nem értettem. Mi történt ? - ez a kérdés vízhangzott bennem létem minden színtjén. Az elkövetkező napokban, hónapokban, mindent elkövettem, hogy próbáljam megtudni, megérteni mi történt velem. Faltam a könyveket és mindent elolvastam, ami felelhető volt az ufókról, a szellemekről, különböző természetű elementálokról stb. Egyre többet olvastam a témáról annál jobban megértettem az a látogató más természetű volt, hogy mi  ma se tudom,  pontossan csak sejtéseim vannak de valami  egész szokatlan az biztos. Mivel reikit  végeztem és nagyon régen foglalkozom, ezoterikával úgy gondolom, talán érzékenyebb vagyok ilyen természetű dolgokra, energiákra   és különbséget tudok tenni vagy besorolni ezt a dolgot egy más kategóriába.  Ennek ellenére a dolog igazi természetét és jó vagy rossz voltát miben létét valójában csak kevésbé vagy egyáltalán nem ismertem /ismerem/ és ez az ami igazán félelmetessé titokzatossá teszi ezt a kérdést. Vajon mi ez?

 

 

 

Tudom, sokan azt gondolják, talán képzelődtem vagy az elmém játéka, bár úgy lenne, de sajnos, vagy hál Isten nem így van.  

A dolgok azonban változnak. A jelenség kezdetben évente nagy ritkán megismétlődött és az idők folyamán más természetet öltött és az alkalmak száma az idő előrehaladtával megsokszorozódott és pláne az utóbbi időben  mondhatni rendszeressé vált. Ma már nem félek tőle. A korábbiaktól eltérően ma már tudom, nem akarnak ártani nekem a helyzet annyit változott, hogy a találkozás időtartalma alatt mozgásomban nem korlátoznak, már nyugodt vagyok a félelmet felváltotta a kíváncsiság. Sokáig abban reménykedtem, hogy a jelenség abba marad, de ma már  tudom, ha így lenne, hiányozna. Információkat kapok, amelyek eleinte érhetetlenek, zavarosak összefüggéstelenek csak később válnak emészthetővé.  Értelmüket nyerik.  Fizikai szinten pedig a történés  és hatása nem igazán leírható.

 

Ezekről a dolgokról az emberek nem beszélnek, mert az érintettekre hamar rá sütnek valami hátrányos bélyeget én is hallgattam erről mindenki előtt. S most mégis leírtam sok töprengés után....

 

Van valaki közvetlen környezetemben, aki ezekről a dolgokról semmit nem tudott. S vele is megtörtént egy ehhez nagyon hasonló jelenség, félelmében mondta el nekem Egy nagy különbség van Ő látott is valamit, valakit... A lényeg az, hogy az a valami magas intelligenciával, bír és fizikailag nem magyarázható, nem ismert alakzat és helyváltoztatási módszer birtokában van....Az is bizonyos, hogy az egész  végsősoron  és legfőképpen metafizikai szinten hat az emberre, valamiféle átalakulást eredményez, talán beavatást. Manapság már sokan hallani a plejádokról talán nekik is közük van mindehhez? Ki tudja?

 

Vég szó: Szándékosan írtam erről ilyen röviden, azt gondolom, ha ebben a témában mindent kiakarnék, írni magamból 100 oldal sem lenne elég és szokásomtól eltérően nem vonok le tanulságot csak egy rövid megjegyzést teszek: Egy biztos a világban, világunkban sok minden van, lehet amiről nekünk embereknek fogalmunk sincs talán ez is ide tartozik és örök talány marad. Aki valaha megélt ilyent annak valóság, aki nem eldönti mit is gondoljon.........