Elektroszmog 
Réges - régen az ember előtti időkben a bolygónk tökéletesen harmonikus planéta volt. Minden élőlény optimális feltételek között élhette életét. Az ember megjelenésével, azonban annak természetet átalakító tevékenysége miatt és a technikai vívmányok, fejlődésével és fék nélküli alkalmazásával lassan felborulni látszik a kényes egyensúly. Az elektromosság feltalálásával, és napjainkban  már annak segítségével az emberiség valószínűleg életre hívta az egyik legalattomosabb néma gyilkost az elektorszmogot.


 
Mi az elektroszmog?
 
 


Az elektroszmog a körülöttünk lévő, mesterséges eredetű sugárzások gyűjtőneve.
 
 
Kevesen tudják, hogy Föld egészséges aurájának egyik alapvető feltétele kellő mértékű és irányú mágnesség. A földmágnesesség oka: a mélyben lévő vastartalmú fémolvadékok a magma áramlása.
 
Ennek eredménye a mágneses rezonancia, aminek iránya most az Észak- Déli, de ez idővel lassan fokozatosan átrendeződik, eltolódik, és időről - időre mintegy 13ezer évente végbe megy az úgynevezett pólusváltás is ilyenkor megfordul a magma áramlásának iránya, végső soron felcserélődnek a Föld mágneses pólusai. Ilyenkor aztán, nagy és mélyreható változások állnak be az élővilágban, teljes fajok tűnhetnek el, pusztulhatnak ki. A Föld mágneses tere tehát alapvető hatást gyakorol az élővilágra, nagy szerepe van az élet védelmében és átalakításában. Környezetünkben mindenhol természetes mágneses erővonalak vannak meghatározott rendben. Valahogy úgy kell elképzelnünk, mint egy „térben” elhelyezett acélhálót, ami mindent átsző. Különböző irányzatok képviselői ennek a hálónak nevet adnak mint, ilyen - olyan csomópont meg káros földsugárzás stb ezekről szándékosan nem írok mivel véleményem szerint alapvetően a természetben semmi sem fölösleges, hasznos, vagy káros ilyen vagy olyan hanem egyszerűen van.
 
 
A lényeg abban áll, hogy ami van ahhoz kell viszonyulnunk és helyes magatartást, viselkedés formát kialakítani.
 
 
 
Ott tartottunk, hogy léteznek természetes mágneses erővonalak amelyek, gyakorlatilag a szemnek láthatatlanok és bárhol elhelyezkedhetnek akár szobánkban is, például az ágyunknál. Minden valószínűség szerint a teremtésben a természetben tehát a szobánkban is ezek a vonalak ártatlanok és jól meghatározható irányúak, hatásúak és pont olyanok mint amilyennek lenniük kell. Tulajdonképpen a természetes geomágnesesség is hasonló mint a világűrből érkező háttérsugárzás, mindenütt jelen van és természetes de szinte „semmit” nem tudunk róla.
 
 


Akkor mi és hol a  baj?


 
 
Az élőlények jelentős része, ezen belül pedig az ember szervezete alapvetően elektromágneses szerveződésű. Az agyi és sejtműködésünkben az elektromágneses jelek irányító, vezérlő tényezők, azok amelyek megelőzik a fellépő fizikai és lelki változásokat. A betegségek jelentős része azért fejlődik, fejlődhet ki, mert zavar támad az informatikai rendszerünkben. Ennek azonban mindig vannak figyelmeztető előjelei.
 
Ilyenek lehetnek az alvászavar, állandó kimerültség érzés, koncentrációs zavar, fejfájás, gyengülő immunrendszer, depresszió, levertség, pszichés panaszok, ingerlékenység, magas vérnyomás, szívritmus hibák, stb..


 
Ugye ismerősek ezek a fogalmak, betegségek?


 
 
A mai ember életvitele, munkája elkerülhetetlenül szükségessé teszi az elektromos készülékek használatát. De...A modern technikai eszközök hatására létrejönnek elektromos- és mágneses terek, elektromágneses sugárzások. Ez az kialakult elektroszmog ami megváltoztatja a természetes mágneses, elektromágneses környezetünket. Eltorzítja a Föld és ami szervezetünk természetes mágnese „hálóját,” amely ezután már nem optimális, mint egykoron volt. A torzulást ma már szemléltetni, reálisan mérni lehet, mind a környezetünkben, mint pedig a szervezetünkben.
 
 
Az elektroszmog lassan de biztosan ölő gyilkos, ezért nagyon fontos, hogy kellőképpen komolyan vegyük ezt a dolgot. Meg kell értenünk, hogy szó szerint az életünk a tét.


Ma már bizonyított tény, hogy minden olyan elektromos készülék, amely áram alatt van, függetlenül attól, hogy éppen működik vagy sem, szabad elektronokat bocsát ki, s ezek azonnal kedvezőtlen mágneses teret gerjesztenek, s ezek egészségre gyakorolt hatása káros.


Lehetnek lakóhelyünk közvetlen közelében nagy feszültségű elektromos távvezetékek, trafóházak, vagy telefon jel átjátszótornyok stb... ezek bizonyítottan kifejezetten károsítják egészségünket, de torzíthatják a föld természetes geofizikai mágneses erővonalait is.
 
Továbbá előfordulhatnak, a föld mélyén lévő vízerek amelyek ugyancsak kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak szervezetünkre.

Természetesen van ami ellen nem tudunk védekezni ezt lenyeljük és tudomásul vesszük. Van azonban amit módunkban van megtenni és egészségünk érdekében meg is kell tenni.


 
Lássuk mit is tehetünk?


 
Ha vizérre gyanakszunk ma már kereshetünk hiteles mérőműszerekkel rendelkező a témát jól ismerő szakembereket.
Ezen túlmenően, első és legfontosabb dolog,  hogy távolítsunk el lakásunkból, közvetlen környezetünkben minden használaton kívüli de „aktív” elektromos kütyüt egyszerűen dobjuk ki!

A második, a hálószobánkból, száműzzük a televíziót, rádiót, és főleg a mobil telefont és egyáltalán minden elektromos készüléket, az ébresztéshez is elég egy egyszerű régi vekker.
 
Nagyon fontos, hogy alváskor az elektromos vezetékek mágneses vagy elektromos tere ne frusztrálja a vegetatív rendszerünket. Ez 2-3 méter távolságot jelent minden fali vezetékektől, kivéve, ha azok földeltek és árnyékoltak, mert akkor közelebb is lehetnek.

 

Miért fontos, hogy a hálószobában ne legyen közelünkben elektromos készülék?


 
Azért, mert ezek a berendezések alvás közben áthangolják, szervezetünk elektromágneses erőterét és „meghamisítják” főleg az agyban lévő sejtek közötti információs adatbázist, mintegy eltorzítják azt. Elmondható, hogy az elektroszmog természetidegen mágneses teret alakít ki és szervezetben természetellenes örvényáramot indukál, amely ezután kedvezőtlen folyamatokat indít be jelesül például leukémiás, daganatos megbetegedéseket a rákot.

Mint már szó volt róla a Föld belsejében mozgó forró magma mágneses térerőt gerjeszt az északi és a déli pólus között. Az agyunkban lévő sok milliárd mágneses kristály ezt képes érzékelni, ezért fontos hogy legalább alváskor, fejünk északnak legyen, mert így testünk mágneses tere párhuzamos a Földével.  Az alvás állapotában csakráink optimalizáló tevékenységet fejtenek ki, igyekeznek Földanyára hangolni bennünket, ezért nagyon fontos, hogy ingerszegény környezetben aludjuk, mert csak így tudunk alváskor megfelelően regenerálódni, és  kipihenni magunkat.

 

 
 
Végezetül, egypár megszívlelendő jó tanács:
 
 
A mobiltelefonunkat ne viseljük lehetőség szerint magunkon, vagy zsebünkben! Ha mód van rá azonnal tegyük magunktól távol, hallótávolságba....!
 
Északára kapcsoljuk ki elektromos berendezéseinket az otthonunkban! Kivétel természetesen a hűtőszekrény és télen a fűtés.

 
Ne engedjük gyermekeinket órákig a számítógép előtt ücsörögni és ezt mi sem tegyük!
 
Kerüljük a mikrohullámsütő használatát!
 
Tartózkodjunk sokat a természetben!