Saját valóságod

 

 

Életünk lapjait lassan és millió formában színessel vagy az egyhangúság szürkeség tollával mindannyian tele írjuk, de a megannyi változatosság ellenére vajon milyen spirituálisan időtálló tartalmat, élményt, tudást takar, és eredményez mindez? Mennyit látunk és mennyit értünk meg az életből, az életünkből? Fizikai szerveink naponta számtalan különböző információt közvetítenek nekünk. Megtapasztalunk, érzünk ezernyi ingert és válaszokat adunk rá. Mindeközben legtöbben mégis alszanak. A történésben, az életükben csak fizikai szinten léteznek, de valójában szellemi, lelki szinten nincsenek jelen.  

 

Ébresztő!

 

Napjainkban az emberiség új és nagy felfedezéseket tesz, de ez nem egy új „mindentudó” kütyü, világraszóló megalkotása, hanem saját létének, eredetének és minőségének megértése úgy hívják gyűjtőnéven kvantumfizika.

Az ember minden botlása és önteltsége ellenére okos teremtés, s csupán néhány alapvető vágya van, amely aztán mindenen képes átsegíteni. Ezek a vágyak és kielégítésük piramiselvszerűen egymásra épülnek. Egy normál józan gondolkodású ember csupán boldog életet szeretne élni, legfőbb vágya, hogy szerethessen és őt is szeressék.

*

 

Agyunk minden karmikus kötése ellenére biztosítja az ember metafizikai előmenetelét az önmegismerés útján, eszerint a jobb agyfélteke a szellemiség és spiritualitás bal agyfélteke anyagi világ energetikai rendszerének matrixát képes olvasni és abban valamilyen módon eligazodni, mindez  a csakrák, tehát a hétköznapi élet energetikai szintjén valójában így néz ki.

 

Fizikai szinten:         Csakrák

 

Birtokolni, megtapasztalni 

 
                  Gyökér, szex, napfonat  
Megnyilatkozni: Kommunikáció     Torok/

 

Érzelmi, lelki és szellemi szinten:

 

   
Érezni,          Szív
Spirituális valóság és bölcsesség érzékelése:       Harmadikszem
Szellemi szinten: Tudni, ezáltal uralni    Korona
     

 

                                                     

Mindez együtt összeadva minden lehetséges megtett tapasztalati út után végül a megértés a megvilágosodás.

 

Minden csakrához egy rezgési tartomány ezáltal egy életminőségi energiamező tartozik. Aki minden csakráját képes harmóniában „üzemeltetni” az egész és emberként képes a legtöbbet érzékelni és megérteni.

Az emberek javarészt mégis, csak az alsó két-három csakra, tehát a gyökér szex és napfonat csakra felségterületére irányítják figyelmüket ily módon ennek adnak energiát így létrehozva saját túlfűtött, túlenergizált egysíkú erőterüket, amely azután a végtelen információs mezőből az ilyen töltésű energiákhoz, emberekhez, helyzetekhez vonzódik és kapcsolódik a hasonlót a hasonlóhoz elv, tehát a rezonancia törvénye alapján. Ami praktikusan azt jelenti, hogy az ilyen ember életében az anyag a pénz, a testiség és az élvezetek, alkohol stb, kapja a főszerepet és javarészt ilyen minőséget is vonz. Azonban ez az élet kis része, de nem egésze.

 

*

 

A valóság minden spektrumában mindenkit, mindenkor körbevesz, saját energetikai erőterünk auránk az amely elhatárol minket, de egyúttal össze is köt minden létezőt minden létezővel. Csak a tudat fegyelme, figyelme az amely szelektál:

 

Ki, mit, mikor akar és képes észrevenni és megérteni? - ez a legfőbb kérdés.

 

Az élet sokrétű sodrásában tehát kiemelt fontosságú, hogy figyelmünket mire, kire és hova fordítjuk? Sokan tudjuk már ezt. Az ébredés a figyelem jó helyre fordítása, végsősoron a tudatosság forradalma. A figyelem egy kulcs, amely felfedezése és alkalmazása nélkül, a fentebb leírtakról tudomásunk sincs, és úgy suhan el életünk vonata mellettünk, hogy szinte fel sem szálltunk rá, tudatunk bizonyosan lemaradt róla. A  politikusok és a média manipulációi vakvágányra állítanak benünket figyelmünket vonják el és fokuszálják ostoba, hiábavaló dolgokra és egy lélek és tudat nélküli vonatra igyekeznek menetjegyet kiállítani nekünk. Jegyezzük meg jól ezt a szót!

 

Figyelem!

 

A kvantumfizika kétséget kizáróan tudományosan bebizonyította, hogy az ember az anyag felet áll, lénye központi lényege a halhatatlan teremtő szellemiség. Nyomatékosan felszólít arra, hogy gondolatainkat erősen kontrolláljuk ellenőrizzük, mert azok mindenkor teremtő erővel bírnak! Figyelmünket az anyag fölé igazi lényegünkre fordítsuk, ilyen a szeret a legmagasabb frekvenciájú energia! A kvantumfizika bebizonyította, hogy a szeretet az egyetlen olyan eszencia, amely képes biztosítani az ember testi – lelki egészségét és egyben mindenen átívelő túlélését is.

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy az anyagba ne érezzük jól magunkat vagy, hogy megtagadjuk bárminemű szükségletünket.

*

 

Newton meghirdette az anyag mindenhatóságát, ez a nézet évszázadokig tartotta magát, de a tudomány mára megcáfolta mindezt és a kvantumfizika kinyilatkoztatta és immár több évtizede bizonyítja, amit a spirituális iskolák és a védák már évezredek óta tudnak és tanítanak, tehát jó ha tudjuk mi is:

 

A szellem mindenkor az anyag felett áll. 

 

Ennek igazolására álljon itt két  fontos kinyilatkoztatás. Ugye emlékszünk?

 

Kezdetben volt az ige és szólt isten: Legyen világosság! – és lett.

Jézus  pedig ezt monja: "Az én országom nem evilágból való." 

    

 

A saját valóságod minősége azon múlik, hogy mennyire vagy képes figyelmedet a világosság, tehát az igazán fontos dolgokra, a jelenlétre, segítésre, megértésre és szeretetre irányítani és tartósan ott tartani. Az ember a lelkével lát a legjobban. A lélek fizikai szerve az ember harmadik szeme, aminek színe a lila. Nem véletlenül mondja a népi mondás: Halvány ibolya fogalma sincs. Nos, aki nem a lelkével néz, az nem lát vakon néz bele a világba, mert valóban fogalma sincs igazi önvalójáról. Anyagba temetve, pénzt, paripát, fegyvert hajszolva lélektelenül egy más valóságban ül az élet hamis vágányra állított vonatán, amely száguld, vele egy sehol sincs állomás felé, amely boldogságot ígér neki, azonban oda soha nem fog megérkezni…..

 

Merre indulsz?